Roofvogeldemonstraties

Tijdens onze educatieve roofvogeldemonstratie bent u niet alleen toeschouwer, maar maakt u ook kans om daadwerkelijk onderdeel te worden van de demonstratie! Onze valkeniers laten u graag zien welke band er kan ontstaan tussen de mens en roofvogels met wederzijds respect. Met interessante verhalen en anekdotes zorgen wij ervoor dat u zich geen moment zult vervelen.

Zowel op onze eigen locatie in Bunschoten-Spakenburg als op locatie spreiden onze roofvogels graag hun vleugels om spectaculaire vrije vluchten te laten zien. Settels Roofvogels heeft de meest unieke vliegende roofvogelcollectie van Nederland. Op het Valkerijbedrijf zijn fulltime drie beroepsvalkeniers de roofvogels aan het verzorgen en trainen. Daarnaast hebben we ook een aantal vrijwilligers en stagiaires die ons helpen met alle activiteiten.

De rustige en behoedzame vlucht van een buizerd, of de gecontroleerde felle vlucht van een havik en de grappige vlucht van een gier, afgewisseld met de ongelooflijke snelle stootduik van een valk en de geruisloze vlucht van een uil. En wat te denken van de zweefvlucht van een arend. Dit alles van zeer dichtbij meemaken, dat is de ervaring welke wij u willen laten meemaken tijdens onze roofvogeldemonstraties.

Wilt u een roofvogeldemonstratie bij u op locatie of wilt u bij ons langkomen met een eigen groep? U kunt deze eenvoudig boeken in onze webwinkel. Heeft u speciale wensen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande contactpagina.

Tijdsduur: +/- 60 minuten
Inclusief: Geluidsinstallatie

Wij kunnen ook meerdere demonstraties op één dag of over een langere periode verzorgen. Neem contact met ons op via onderstaande contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

Voor deze en andere activiteiten houdt onze Facebook in de gaten!

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!