Roofvogeldemonstraties

Tijdens de roofvogeldemonstratie bent u niet alleen toeschouwer, maar maakt u ook kans om daadwerkelijk onderdeel te worden van de demonstratie! Onze valkeniers laten u graag zien welke band er kan ontstaan tussen de mens en roofvogels met wederzijds respect. Met interessante verhalen en anekdotes zult u zich geen moment vervelen.

Zowel op onze vaste locatie in Amersfoort als op locatie spreiden onze roofvogels graag hun vleugels om spectaculaire vrije vluchten te laten zien. Het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels heeft de meest unieke vliegende roofvogelcollectie van Nederland. Op het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels zijn fulltime vijf beroepsvalkeniers de roofvogels aan het verzorgen en trainen. Daarnaast hebben we ook een aantal vrijwilligers en stagiaires die mee helpen met alle activiteiten.

De rustige en behoedzame vlucht van een buizerd, of de gecontroleerde felle vlucht van een havik en de grappige vlucht van een gier, afgewisseld met de ongelooflijke snelle stootduik van een valk en de geruisloze vlucht van een uil. En wat te denken van de zweefvlucht van een arend. Dit alles van zeer dichtbij meemaken, dat is de ervaring welke wij u willen laten meemaken tijdens onze roofvogeldemonstraties.

Een kennismaking met de heersers van het luchtruim kunt u eenvoudig boeken. Datum, tijd, locatie en verdere invulling van het programma zijn altijd in overleg met ons te bespreken. Kunt u niet wachten en wilt u graag eerder een demonstratie van ons zien, houdt dan onze Facebook in de gaten!

 

Tijdsduur: +/- 60 minuten
Inclusief: Geluidsinstallatie

Wij kunnen ook meerdere demonstraties op één dag verzorgen.
Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!