Office1 Kantoorartikelen is een Amersfoorts familiebedrijf dat zich onderscheidt door net wat meer te doen voor de klant. Zij levert alles voor het (thuis)kantoor, van kantoorbenodigdheden tot aan facilitaire producten, van koffie tot aan bureaustoelen. U kunt eenvoudig bestellen via haar webshop, via het emailadres verkoop@office1.nl of  “ouderwets” uw bestelling telefonisch (033-4755799) doorgeven. Wel zo makkelijk als u iets niet gelijk kunt vinden of niet weet hoe die ene map nou precies heet.

De Museumwinkel is een officieel erkend en prijswinnend preparateursbedrijf. Zij werken met 5 gediplomeerde preparateurs en 2 entomologen. Vanuit hun eigen atelier achter de winkel kunnen zij u daarom altijd de beste kwaliteit in opgezette dieren bieden. Ze heten niet voor niets “De museumwinkel”! In hun webshop en in hun winkel aan de van Welderenstraat te Nijmegen kunt u rondkijken alsof u in een museum bent, maar daarnaast is alles ook te koop. Hun winkel en atelier zijn 6 dagen per week geopend en elke laatste zondag van de maand! Niet goed, geld terug!

HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken, en we werken met verse producten en streekproducten. Op de website van Hey!Pannenkoek krijgt een goede impressie van dit gezellige restaurant. Voor de lekkerste pannenkoeken gaat u naar Hey!Pannenkoek!

Sfeervoller is de onderneming van Kim Spiekermann. Tijdens haar opleiding Interieur, Decoratie, Exterieur en Bescherming heeft ze geleerd interieur- en kleuradviezen te maken voor het optimaliseren van woon- en werkruimtes. In diverse andere opleidingen heeft geleerd deze adviezen om te zetten in werkelijkheid. Sinds medio 2020 heeft ze haar eigen onderneming en is te volgen via Facebook.