Workshops

Altijd al eens zelf willen valkenieren? Of kent u iemand die dit heel graag zou willen ervaren?

Tijdens onze roofvogelworkshop leert u Jeroen Settels, zijn team en zijn gevleugelde compagnons goed kennen.
Het intensieve maar ontspannende programma van deze workshop vindt plaats op ons eigen terrein in Bunschoten-Spakenburg op vrijdagmiddag 14.00 uur en op zaterdagochtend om 10.00 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

* Welkom met koffie/thee
* Kennismaking met de vogels
* Leer het loerdraaien en het maken van de valkeniersknoop
* Vliegen met roofvogels en uilen
* Demonstratie “valk op de loer”
* Vliegen met diverse rovende vogelsoorten

De workshops vinden plaats in groepsverband, waarbij de coronamaatregelen in acht worden gehouden. Tijdens de workshop leert u veel over onze vogels, de valkerij en alles wat daarbij komt kijken. Het educatieve gehalte van onze workshops is hoog!
Een privéworkshop is mogelijk vanaf 8 personen (of de waarde daarvan) en kan op een doordeweekse dag ingepland worden. Uiteraard is een privéworkshop ook in het weekend mogelijk, maar vraag dan even naar de mogelijkheden via de mail of het contactvenster.

Vraag de beschikbaarheid van de workshops op door te Whatsappen of te sms’en naar 06-54344544. Wanneer je belt is Jeroen niet altijd in staat om op dat moment de telefoon op te nemen, omdat hij dan waarschijnlijk aan het werk is buiten met de vogels. Dus stuur gewoon even een sms of Whatsapp met jouw vraag en/of de datum dat je langs wilt komen, aantal personen en jouw naam om je direct aan te melden. De kaartjes zijn ook te bestellen via onze webwinkel.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!