Altijd al eens zelf willen valkenieren? Of kent u iemand die dit heel graag zou willen ervaren? Tijdens onze educatieve roofvogelworkshop leert u Jeroen Settels, zijn team en zijn gevleugelde compagnons goed kennen.

Workshop in groepsverband

Op de zaterdagochtenden vinden onze workshops in groepsverband plaats. Zoals de naam al aangeeft is dit een workshop waarbij ook andere mensen deelnemen. De perfecte oplossing als u alleen of in een klein gezelschap kennis wilt maken van deze prachtige vogels. Deze workshop start om 10:00 uur en is afgelopen rond 12:30. De kosten bedragen €49,95 per persoon en €20,- voor een eventuele meekomende kijker. Wanneer u met meer dan 6 deelnemers de workshop wilt komen volgen adviseren wij u een privéworkshop, omdat dit dan goedkoper voor u zal uitvallen.

Privéworkshop

Bij ons is het ook mogelijk om een privéworkshop te komen volgen. Privéworkshops verzorgen wij vanaf 8 deelnemers of de waarde daarvan. Een privéworkshop tot en met 8 deelnemers kost €319,60. Uiteraard is het mogelijk om met meer deelnemers de workshop te komen volgen. De kosten hiervoor bedragen €39,95 per deelnemer. Een privéworkshop is zowel bij ons in Bunschoten-Spakenburg (maandag t/m zaterdag) te volgen (tijd in overleg), maar kan ook op alle dagen van de week elders in het land verzorgt worden. De reiskostenvergoeding bedraagt hiervoor €0,43 per kilometer.

Boeken en betalen

Het boeken van een workshop gaat het snelste via Whatsapp op nummer 06-54344544, daar wij veel buiten aan het werk zijn met onze vogels. Ook is het mogelijk een iDeal-betalingslink via Whatsapp te ontvangen. Uiteraard bent u natuurlijk ook vrij tickets via de winkel aan te schaffen. Vermeld in uw bericht in ieder geval uw voor- en achternaam, de gewenste datum(s), het aantal deelnemers en het aantal meekomende kijkers. Uiteraard kunt u workshops boeken middels het versturen van een e-mail, maar dan kan het (vooral in het hoogseizoen) een paar dagen duren voordat u antwoord heeft.