Workshops

Altijd al eens willen valkenieren? Of ken je iemand die dit heel graag zou willen ervaren?

Tijdens onze workshop leer je Jeroen Settels en zijn gevleugelde compagnons redelijk goed kennen.
Het intensieve maar ontspannende programma van de roofvogelworkshop kan bij ons in Amersfoort plaatsvinden of elders in het land en bestaat uit de volgende onderdelen:

* Welkom met koffie/thee en cake
* Kennismaking met de vogels
* Leer het loerdraaien en het maken van de valkeniersknoop
* Korte pauze (met lunchmogelijkheden)
* Vliegen met roofvogels en uilen.

Kaartjes, zowel voor deelnemers als voor kijkers, zijn te bestellen via onze webwinkel (een workshop is inclusief koffie/thee/cake bij ontvangst).

De workshops vinden plaats in groepsverband, maar dat maakt het juist leuk en gezellig!
Een privéworkshop is ook mogelijk vanaf 8 personen of de waarde daarvan en kan eventueel ook op een doordeweekse dag (wo/do/vrij) ingepland worden.
Uiteraard is een privéworkshop ook in het weekend mogelijk, maar vraag dan even naar de mogelijkheden via de mail of het contactvenster.

De beschikbaarheid van de workshops vraagt u op door te bellen of te sms’en naar 06-54344544. Wanneer u belt ben ik niet altijd in staat om op dat moment de telefoon op te nemen, omdat ik dan waarschijnlijk aan het werk ben buiten met de vogels. In dit geval hoeft u de voicemail niet in te bespreken, maar stuur gewoon even sms met de vraag of eventueel de datum, aantal personen en uw naam om je direct in te schrijven.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!