Het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels is in het bezit van ruim 45 roofvogels en uilen en dat maakt het bedrijf tot één van de grootste valkerijbedrijven van Nederland. Het gevleugelde team bestaat onder andere uit arenden, gieren, haviken, valken, wouwen, caracara’s, buizerds en diverse uilensoorten!

Met een groot aantal vaste valkeniers, vrijwilligers en stagiaires in het team, is Jeroen Settels en zijn valkerijbedrijf Settels Roofvogels de uitkomst voor iedereen.
Door de vele valkeniers die werkzaam zijn binnen het valkerijbedrijf is het mogelijk het team in twee of drie kleinere teams te splitsen, waardoor meerdere opdrachten per dag mogelijk zijn.

Buiten roofvogels en uilen vliegen wij ook met andere rovende vogels, zoals ooievaars, pelikanen, reigers en nog veel meer. Zonder meer een prachtige toevoeging aan het vogelbestand en onze programma’s. Tijdens de programma’s op onze eigen locatie komt u niet alleen oog in oog te staan met diverse vogels, maar ook met schapen, damherten en schotse hooglanders!

Wist u dat het ook mogelijk is onze dieren te adopteren? Klik hier voor meer informatie!