Het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels kweekt met alle in haar bezit zijnde rovende vogelsoorten. Dit doen wij op onze eigen locatie in Bunschoten-Spakenburg, maar ook in dierentuinen in heel Europa. Wij kweken met roofvogels en uilen, maar ook met ooievaars en in de nabije toekomst zelfs met pelikanen. Onze afnemers zijn bekwaam vogelhouders, valkeniers en dierentuinen in binnen- en buitenland.

Kalkoengieren
Rode Wouwen
Lannervalken
Afrikaanse Oehoes
Ooievaars
(7/8) Giervalken
Zwarte Wouwen
Slechtvalken
Roodrugbuizerds
Amerikaanse Woestijnbuizerds
Bengaalse Oehoes
Kerkuilen
Europese Oehoes
Kuifcaracara's
Roze Pelikanen
Chili Arenden
Witruggieren

Naast het geven van educatieve programma’s rondom de valkerij en natuur kweekt het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels met haar in bezit zijnde rovende vogelsoorten. Om ervoor te zorgen dat al haar vogels in koppels gehouden kunnen worden moeten er nog een aantal vogels aangekocht worden. Hiervoor zoeken wij investeerders die willen participeren in dit project.

Lees onderaan deze pagina verder…

Amerikaanse Zeearend (man)
Zuidelijke Hoornraaf (vrouw)

De één participeert vanwege de rente die een stuk hoger ligt dan op een spaarrekening, de ander wil graag bijdragen voor het instant houden van bedreigde vogelsoorten. Voor 2 vogelsoorten zijn wij op dit moment op zoek naar een partner. Hiervoor zoeken wij investeerders die willen bijdragen aan de aanschaf van een Amerikaanse zeearend man (à € 7.500,-) en een Zuidelijke Hoornraaf vrouw (à €4500,-).

De jaarlijks rente op uw inleg bedraagt 10% en wordt na het derde jaar incl. uw inleg aan u uitgekeerd. Dit rendement wordt gehaald uit de verkoop van de gekweekte jongen. Neem contact met ons op als u hierin iets voor ons kunt betekenen!