Het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels kweekt met alle in haar bezit zijnde rovende vogelsoorten. Dit doen wij op onze eigen locatie in Bunschoten-Spakenburg, maar ook in dierentuinen in heel Europa. Wij kweken met roofvogels en uilen, maar ook met ooievaars en in de nabije toekomst zelfs met pelikanen. Onze afnemers zijn bekwaam vogelhouders, valkeniers en dierentuinen in binnen- en buitenland.

Kalkoengieren
Rode Wouwen
Lannervalken
Afrikaanse Oehoes
Ooievaars
(7/8) Giervalken
Zwarte Wouwen
Slechtvalken
Roodrugbuizerds
Amerikaanse Woestijnbuizerds
Bengaalse Oehoes
Europese Buizerds
Europese Oehoes
Kuifcaracara's
Roze Pelikanen
Chili Arenden

Buiten dat onze vogels dagelijks vrije vluchten mogen maken, streven wij er ook naar om alle vogels in paren te houden om te voldoen aan alle behoeften. Voor 2 vogelsoorten zijn we op dit moment nog opzoek naar een partner. Het gaat hier om een Amerikaanse Zeearend man (tarsel) en een Witruggier vrouw (wijf). U kunt ons hierbij helpen! Lees onderaan deze pagina verder…

Amerikaanse Zeearend (man)
Witruggier (vrouw)

Wist u dat het mogelijk is te investeren in onze vogels? Wanneer wij door uw investering koppels compleet kunnen maken of nieuwe koppels kunnen aanschaffen, willen wij u in ruil daarvoor een zeer interessant rendement op uw investering aanbieden. Op dit moment willen wij graag een Amerikaanse Zeearend tarsel (a €10.000,-) aanschaffen en een Afrikaanse Witruggier wijf (a €5.000,-). Neem contact met ons op voor meer informatie!