Het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels kweekt met alle in haar bezit zijnde rovende vogelsoorten. Dit doen wij op onze eigen locatie in Bunschoten-Spakenburg, maar ook in dierentuinen in heel Europa. Als valkerijbedrijf hebben wij de meest uitgebreide rovende vogelcollectie van Nederland. Al onze vogels krijgen voedsel van zeer hoge kwaliteit en worden dagelijks buiten hun volières gevlogen, waardoor zij in topconditie zijn. Onze afnemers zijn bekwaam vogelhouders, valkeniers en dierentuinen in binnen- en buitenland.

Kalkoengieren
Rode Wouwen
Lannervalken
Afrikaanse Oehoes
Ooievaars
(7/8) Giervalken
Zwarte Wouwen
Slechtvalken
Roodrugbuizerds
Amerikaanse Woestijnbuizerds
Bengaalse Oehoes
Kerkuilen
Europese Oehoes
Witruggieren
Roze Pelikanen
Steppearenden
Savannearenden
Amerikaanse Zeearenden

Naast het geven van educatieve programma’s rondom de valkerij en natuur kweekt het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels met haar in bezit zijnde rovende vogelsoorten. Om ervoor te zorgen dat al haar vogels in koppels gehouden kunnen worden moeten er nog een aantal vogels aangekocht worden. Hiervoor zoeken wij investeerders die willen participeren in dit project.

Lees onder de afbeeldingen verder…

Europese Lepelaar
Zuidelijke Hoornraaf
Afrikaanse Maraboe
Europese Raaf
Kuifseriema
Koereiger

De één participeert vanwege de rente die een stuk hoger ligt dan op een spaarrekening, de ander wil graag bijdragen voor het instant houden van bedreigde vogelsoorten. Voor een aantal vogelsoorten zijn wij op dit moment op zoek naar een partner. Hiervoor zoeken wij investeerders die willen bijdragen aan de aanschaf van partner voor de volgende vogelsoorten: Europese Lepelaar (a €1500,-), Zuidelijke Hoornraaf (a €4500,-), Afrikaanse Maraboe (a €3000,-), Europese Raaf (a €750,-), Kuifseriema (a €1500,-) en een Koereiger (a €400,-).

De jaarlijks rente op uw inleg bedraagt 10% en wordt na het derde jaar incl. uw inleg gegarandeerd aan u uitgekeerd. Dit rendement wordt onder andere gehaald uit de verkoop van de gekweekte jongen, maar ook door het kunnen draaien van (extra) programma’s met deze vogel(s), dus meer omzet. Wilt u hierover meer weten? Neemt u dan contact met ons op via de contactpagina.

Gieren
Arenden
Secretarisvogels
Zwartvoetpinguins

INVESTEREN IN EDUCATIE

Het is ook mogelijk te investeren in vogels die een hoge educatieve waarde of wauw-factor hebben bij programma’s, zoals workshops en demonstraties. Denk hierbij aan gieren (€3000,- +), arenden (€5000,- +) en secretarisvogels (€8000,-). Neem s.v.p. contact met ons op als u hier meer over wilt weten!