Scholen en BSO’s

Wij verzorgen meerdere educatieve programma’s voor het basisonderwijs, middelbaaronderwijs en de buitenschoolse opvang. Onderstaand vindt u de diverse mogelijkheden

• Kindvriendelijke roofvogeldemonstraties
• Educatieve lessen op verschillende niveaus

Kindvriendelijke roofvogeldemonstratie
Tijdens deze demonstratie speelt interactie met de kinderen een grote rol. We proberen de kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij de demonstratie door ze er daadwerkelijk “onderdeel” van te laten zijn. Zo vliegen onder andere de verschillende vogels over de kinderen heen en mogen de kinderen een tunnel vormen voor onze slimme en nieuwsgierige caracara . Er worden diverse roofvogels en uilen van klein tot groot gevlogen door de valkeniers.
Tijdsduur: +/- 60 minuten
Inclusief: Geluidsinstallatie

Wij kunnen meerdere demonstraties op één dag verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Educatieve les
Tijdens een educatieve les leren wij de kinderen zoveel mogelijk over de valkerij, de roofvogels, rovende vogels en uilen en alles wat daarbij komt kijken. Een leuk en interessant programma voor kinderen die geïnteresseerd zijn in vogels en natuurbeleving. Bij deze educatieve les zijn er natuurlijk echte vogels aanwezig welke de kinderen van dichtbij mogen bewonderen. Uiteraard zullen meerdere vogels hun vliegkunsten demonstreren.
Tijdsduur: +/- 30 minuten
Inclusief (indien nodig): Geluidsinstallatie.

Wij kunnen meerdere lessen op één dag verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!