Donaties met tegenprestatie:

De afgelopen jaren zijn wij druk bezig geweest met de inrichting van het terrein achter ons woonhuis. Wij hebben een prachtige natuurvijver gecreëerd, de grond laten egaliseren en nog zoveel meer. Om de inrichting van ons terrein verder vorm te geven zijn wij op zoek naar donateurs die ons hierbij financieel willen ondersteunen. Echter gewoon om geld vragen, gaat er bij ons niet in. Daarom bieden wij een aantal pakketten aan die mensen kunnen kopen om ons te steunen. Afhankelijk van de bijdrage ontvangt de donateur een voucher voor een educatieve roofvogeldemonstratie of workshop. Ook bieden wij sponsorpakketten aan voor bedrijfsreclame op de volières en/of op de bedrijfswagen.

Uiteraard is elk donatiebedrag van harte welkom, maar bij een donatie van één van de onderstaande bedragen ontvangt u de desbetreffende voucher.

Bedrag

Bij een donatie van €25,- :

Toegang tot één van onze educatieve roofvogeldemonstraties.

Bij een donatie van €50,- :

Toegang voor 2 personen tot één van onze educatieve roofvogeldemonstraties.

Bij een donatie van €75,- :

Voucher voor het bijwonen van een educatieve workshop.

Bij een donatie van €150,- :

Voucher voor 2 personen voor het bijwonen van een educatieve workshop.

Bij een donatie van €250,- :

Voucher voor het bijwonen van een roofvogel-fotografieworkshop.

Bij een donatie van €500,- :

Wij verzorgen voor u of uw bedrijf een privé roofvogelworkshop voor maximaal 8 deelnemers bij ons op locatie.

Bij een donatie van €750,- :

Wij verzorgen voor u of uw bedrijf een privé roofvogeldemonstratie op een door u gewenste locatie in Nederland.

Sponsor een volière (S) €1500,- 

Sponsor een volière voor een kleine vogel, zoals een torenvalk of witgezicht dwergooruil. Op deze volière komt dan uw naamsvermelding of die van uw bedrijf.

Sponsor een volière (M) €2500,- 

Sponsor een volière voor een middelgrote vogel, zoals een buizerd, havik of valk. Op deze volière komt dan uw naamsvermelding of die van uw bedrijf.

Sponsor een volière (L) €3250,- 

Sponsor een volière voor een grote vogel, zoals een kuifseriema of een Amerikaanse zeearend. Op deze volière komt dan uw naamsvermelding of die van uw bedrijf.

Sponsor een volière (XL) €4500,- 

Sponsor een grote groepsvolière voor een extra grote vogels, zoals gieren, ooievaars en pelikanen. Op deze volière komt dan uw naamsvermelding of die van uw bedrijf.

Naast donateur of in plaats van kunt u ook “Vriend van Settels Roofvogels” worden? Dat kan vanaf een gift van €100,- per jaar (minimaal 5 jaar) en daarmee wordt u lid van onze club van 100. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.