Toekomstplannen

Mijn naam is Jeroen Settels en ik ben woonachtig in Leusden. Van jongs af aan ben ik helemaal gek van dieren, maar in het bijzonder van roof- en aasetende vogels. Denk hierbij aan roofvogels en uilen, maar bijvoorbeeld ook aan ooievaars en . Een natuur en de diersoorten die daarin leven waar de meeste mensen veel te weinig over weten!

Sinds 12 jaar ben ik valkenier en heb een collectie van ongeveer 35 roofvogels en uilen. We bezitten diverse arenden, gieren, buizerds, haviken en uilen. Mijn bedrijf, Settels Roofvogels, is door heel Nederland actief en verzorgt onder andere educatieve demonstraties, voorlichten op scholen en bedrijven, workshops, maar is bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het aanvliegen van trouwringen op bruiloften.

Verder zijn we ook erkend leerbedrijf en leren stagiaires dagelijks over de bijzondere flora en fauna in Nederland, maar ook wereldwijd.
Wij, van Settels Roofvogels, willen ons valkerijbedrijf gaan uitbreiden in Bunschoten. Hier willen we onder andere dagbesteding gaan aanbieden. Ook willen wij een leslokaal gaan inrichten om educatieve lessen te verzorgen voor scholen.

Binnenkort hopelijk meer informatie over of wij dit van de gemeente Bunschoten daar mogen realiseren.