De coronamaatregelen en de gevolgen!

Gezien de huidige coronamaatregelen van de regering gaat ook het jaar 2021 voor vele ondernemers een zwaar jaar worden. Een jaar waarin wij uw hulp durven vragen om onze dieren goed te kunnen blijven verzorgen. Onze maandlasten moeten immers gewoon doorbetaald worden, maar onze inkomsten zijn door de coronacrisis voor een groot deel weggevallen.

U kunt ons helpen in deze lastige tijd, zodat u na de coronacrisis weer volop kunt komen genieten van onze gezellige, mooie en educatieve programma’s. Dat kan middels een maandelijkse bijdrage als donateur of sponsor of door één van onze dieren te adopteren. Tevens is het mogelijk om alvast een activiteit/programma uit de winkel aan te schaffen. De ontvangen voucher kunt u dan op een later moment inwisselen.

Daarnaast bieden wij sinds kort een assortiment zelfgemaakte producten aan, die wij in onze winkel te koop aanbieden. Van een zelf gemaakte houten uiltje tot aan een hooiruif, van een vogelhuisje tot aan een insectenhotel. Deze producten zijn handgemaakt en uniek, waarmee u met uw aankoop ons ook steunt.

Uiteraard is ook een (eenmalig) gift welkom! U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken of u kunt uw bijdrage direct overmaken op ons rekening- / IBAN nummer NL93 ABNA 0565 5772 71 t.n.v. Settels Roofvogels. Elke bijdrage is welkom en de dank is zeer groot.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag €*