• Laplanduil
  • Steenarend
  • Xara (Amerikaanse Zeearend)
  • Nouba (Afrikaanse Witruggier)

Valkerijbedrijf Settels Roofvogels

Het bedrijf en uiteraard tevens mijn hobby is ontstaan uit een levenslange belangstelling voor roofvogels en uilen. Na een grondige oriëntatie en opbouw van kennis, ben ik zelf begonnen met het trainen van mijn eerste jonge Amerikaanse woestijnhavik. Al snel bleek de interesse voor het vliegen met roofvogels zo groot dat ik gestart ben met het geven van onder andere roofvogeldemonstraties.

Op deze website kunt u lezen dat het mogelijk is ons uit te nodigen voor roofvogeldemonstraties, voorlichtingen op scholen of bedrijven, fotoshoots en kinderfeestjes. Ook bieden wij bruidsparen de mogelijkheid hun trouwringen te laten aanvliegen door onze prachtige en lieve Europese Oehoe met een spanwijdte van maar liefst 160 cm! Tevens vindt u hier uitgebreide informatie over roofvogels en uilen en de betekenissen van de meest gebruikte valkenierstermen. Ook zullen er veel foto’s op de site geplaatst worden, zodat u een goed beeld krijgt van mij en mijn bijzondere hobby: roofvogels en uilen!

Neem een kijkje op mijn website en geniet van de bijzondere wereld van roofvogels en uilen.

Het Valkerijbedrijf Settels Roofvogels is bezig met het opzetten van een roofdierenpark. In dit park willen we een dagbesteding bieden aan mensen met een beperking, zoals verstandelijk beperkte mensen, mensen met een autisme verwante stoornis, maar ook mensen met het syndroom van down. Ook willen wij werken met mensen met psychische problemen en/of burn-out (Re-integratietraject). Klik hier voor meer informatie...

Xara - Amerikaanse Zeearend
Xara - Amerikaanse Zeearend
Ty - Amerikaanse Torenvalk
Ty - Amerikaanse Torenvalk